Baarns optreden Café Zimmermann verpakt in Radio4-quiz

In het Radio 4-programma De Muziekfabriek, dat elke werkdag wordt uitgezonden tussen twaalf en twee, kunnen luisteraars steeds een Prijs-cd in de wacht slepen als zij het juiste antwoord weten op een quizvraag. In de afgelopen week 48 was het de onlangs uitgebrachte 16-cd-box van het Franse ensemble Café Zimmermann die in de wacht kon worden gesleept. Zaterdag 1 december luidde de vraag: in welke plaats concerteert Café Zimmermann op 15 december? Als vaste bezoeker van de door Prelude geïnitieerde concerten in de Paaskerk en/of frequent volger van deze website een gemakkelijk te beantwoorden vraag. Vandaag bleek dat een inwoner uit Zoetermeer het goede antwoord wist op de vraag en daarmee de prijs binnenhaalde.

Mocht u denken dat een week Café Zimmermann op Radio 4 een stormloop heeft opgeleverd aan reserveringen voor het Baarnse concert, dan heeft u het mis. Slechts één luisteraar van de klassieke radiozender legde er bij Prelude een vraag over neer. Tsja, wat zal ik ervan zeggen…

Weet in elk geval dat u van harte welkom bent bij het eenmalige Nederlandse optreden van Café Zimmermann in de Baarnse Paaskerk. Er wordt een aansprekend programma met muziek van Bach & Telemann gebracht. Toegegeven, hier valt geen prijs te winnen, maar het is goed te weten dat de 16-cd-box van Café Zimmermann bij Prelude tijdelijk voor een zacht prijsje verkrijgbaar is. En mocht de heer of mevrouw Kranenburg bij toeval dit bericht lezen, voor hem/haar liggen op zaterdagavond twee vrijkaartjes klaar bij de ingang van de Paaskerk.

De quizvraag