Genootschap Prelude Connaisseurs

Beste muziekliefhebber,

U kunt toetreden tot het Genootschap Prelude Connaisseurs door het sturen van een e-mail aan reactie@preludeklassiekemuziek.nl met daarin vermeld uw naam, adres en telefoonnummer. Prelude Connaisseurs betalen eenmalig een entreebedrag van dertig euro. Dit bedrag kan binnen één jaar worden verrekend door het drie keer toepassen van een korting van tien euro bij een geplaatste bestelling.

Prelude Connaisseurs ontvangen een gebruikersnaam en instructies voor het instellen van een wachtwoord. Zodra een en ander is ingevoerd kunnen zij exclusief de ruime muziekvoorbeelden bij alle Prelude-aanraders beluisteren.

Maandelijks ontvangen Prelude Connaisseurs een nieuwsbrief waarin opgenomen een overzicht van door Prelude aanbevolen kwalitatief hoogwaardige klassieke cd’s en andere relevante informatie.

Bestelde cd’s worden indien voorradig per omgaande verstuurd. Staat een cd niet op voorraad dan wordt de cd geleverd zodra de voorraadsituatie dat toelaat. Prelude Connaisseurs profiteren van een gunstige prijsstelling. Voor hen zal de prijs voor de actueel aanbevolen cd’s per stuk in de meeste gevallen € 20,00 bedragen. Tijdelijke aanbiedingen zijn uitsluitend zichtbaar voor Prelude Connaisseurs.

Voor het versturen van de cd’s worden de vigerende portokosten in rekening gebracht.

Via het telefoonnummer 06-46633954 en/of e-mail ben ik als vraagbaak beschikbaar voor Prelude Connaisseurs en kunnen afspraken worden gemaakt voor een bezoek aan de Luisterkamer van Prelude.

Bij dit alles is het goed te weten dat de voorkeuren van Prelude ook steeds aan bod komen in het door mij samengestelde en gepresenteerde radioprogramma Sound the Trumpet, Strike the Viol! dat 24/7 oproepbaar is via de Concertzender.

Kees Koudstaal,
eigenaar van Prelude