Genootschap Prelude Connaisseurs

Beste muziekliefhebber,

U kunt toetreden tot het Genootschap Prelude Connaisseurs door het sturen van een e-mail aan reactie@preludeklassiekemuziek.nl met daarin vermeld uw naam, adres en telefoonnummer. Prelude Connaisseurs betalen per kalenderjaar een contributie van dertig euro. Dit bedrag wordt verrekend door het drie keer toepassen van een korting van tien euro bij een geplaatste bestelling.

Prelude Connaisseurs ontvangen een gebruikersnaam en instructies voor het instellen van een wachtwoord. Zodra een en ander is ingevoerd kan exclusief worden kennisgemaakt met actuele aanraders van Prelude – inclusief ruime muziekvoorbeelden! – die eerst na drie maanden zichtbaar zijn op het openbare deel van de website.

Maandelijks ontvangen Prelude Connaisseurs een nieuwsbrief waarin opgenomen een overzicht van door Prelude aanbevolen kwalitatief hoogwaardige klassieke cd’s en andere relevante informatie.

Bestellingen kunnen steeds vóór de tiende van de desbetreffende maand per e-mail worden geplaatst. Bestelde cd’s worden in de loop van de derde week van de maand geleverd. In de meeste gevallen zal de prijs voor de actueel aanbevolen cd’s per stuk € 20,00 bedragen. Voor het versturen van de cd’s worden de vigerende portokosten in rekening gebracht.

Via het GSM-nummer 06-46633954 en/of e-mail ben ik als vraagbaak beschikbaar voor Prelude Connaisseurs.

Bij dit alles is het goed te weten dat de voorkeuren van Prelude ook steeds aan bod komen in het door mij samengestelde en gepresenteerde radioprogramma Sound the Trumpet, Strike the Viol! dat 24/7 oproepbaar is via de Concertzender.

Kees Koudstaal,
eigenaar Prelude