Heropening Trefpunt Prelude

Beste muziekliefhebbers,

Bij dezen een uitgebreidere nieuwsbrief van Prelude dan gewoonlijk. Maar er staat dan ook wat te gebeuren later deze maand! Gaat op 28 augustus in Utrecht het festival Oude Muziek van start, in Baarn heropent Prelude die dag haar winkel in het pand Laanstraat 100A. Na een paar heilzame weken terug- en vooruitblikken op mijn vaste vakantiestek het Kroatische eiland Hvar, ben ik na thuiskomst vol enthousiasme gestart met het opbouwen en inrichten van het Trefpunt Klassieke Muziek in het pand waar Prelude deze zomer precies 25 jaar geleden met haar winkel van start ging.

Prelude is straks opnieuw dé plek voor liefhebbers van klassieke muziek. U kunt rekenen op een gastvrije ontvangst in een omgeving vol muziek. Aan de luistertafel kan onder het genot van een kopje koffie of thee ongedwongen nader kennis worden gemaakt met de nieuwste aanbevelingen van Prelude en kunt u zich desgewenst laten raden bij uw muziekkeuze. Natuurlijk blijft de website – een nieuwe versie kunt u binnenkort tegemoet zien! – een belangrijke rol spelen. Juist de combinatie van beide, website én trefpunt, maakt het verhaal van/bij Prelude compleet.

De aandacht blijft bij Prelude onveranderd gericht op oude muziek uitgevoerd op historische instrumenten en vastgelegd op kwalitatief hoogwaardige geluidsdragers. Vanzelfsprekend zijn het hierbij ook de uitvoeringen die er toe doen. Het is overigens niet alleen muziek uit de middeleeuwen, renaissance en de barokperiode die u aantreft onder de aanbevelingen van Prelude. Ook composities uit latere periodes ontsnappen niet aan de aandacht van Prelude.

Vanaf vrijdag 28 augustus bent u als vanouds van harte welkom bij Prelude in de Baarnse Laaanstraat. Vooralsnog is het trefpunt geopend op vrij- en zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Voor een bezoek op een ander moment belt u het mobiele nummer 0646633954 of gebruikt u het e-mailadres reactie@preludeklassiekemuziek.nl. Wilt u een avond met een aantal van uw relaties in Preludes trefpunt ondergedompeld worden in een muzikaal bad? Ook dat kan. Prelude zorgt voor een hapje en drankje én de muziek!

Met muzikale groet,

Kees Koudstaal,
eigenaar Prelude