Nieuwjaarsconcert!

Op zaterdagavond 11 januari 2020 slaan Prelude en de Stichting Kunst & Cultuur Baarn samen met het Concerto d’Amsterdam de handen ineen met het organiseren van een Nieuwjaarsconcert in de Baarnse Paaskerk. Concerto d’Amsterdam brengt dan samen met de Sloveense mezzo-sopraan Barbara Kozelj een Italiaans georiënteerd barokprogramma met passievolle composities van Handel, Gasparini, Vivaldi en Avison.
De concertmeester en muzikaal leider van Concerto d’Amsterdam, Stefano Rossi, kent dit barokke repertoire als geen ander en zal het ensemble veilig door de maalstroom van liefde, verdriet, hoop en wanhoop loodsen. Het nieuwjaarsconcert kent geen pauze, wel heffen de musici en organisatoren na afloop van het concert graag met u een glaasje prosecco op het Nieuwe Jaar!

Het concert in de aan de Oude Utrechtseweg 4 gelegen Paaskerk vangt aan om 20.15 uur. De toegang tot het concert bedraagt € 17,50 en dat is inclusief het drankje! (Donateurs van de Stichting Kunst & Cultuur Baarn én leden van het Genootschap Prelude Connaisseurs betalen op de avond van het concert aan de kerk een gereduceerd tarief van € 10,00)