Nieuwsbrief april 2017

Beste Prelude Connaisseur,

Op deze bijzondere 1 april ontvangt u uw eerste nieuwsbrief van Prelude als lid van het Genootschap Prelude Connaisseurs. Vandaag is het niet alleen de laatste dag van mijn winkel in de Baarnse Laanstraat, er is ook sprake van een totaal vernieuwde website. Daar is de afgelopen maanden keihard aan gewerkt door een tweetal fans van Prelude en ik ben ontzettend blij (en dankbaar) dat het hun gelukt is er iets moois van te maken! Niet alleen geeft de website op een logischer en overzichtelijker wijze meer informatie, zij is ook gebruiksvriendelijker ingeval u haar bezoekt op uw smartphone of tablet.

Vandaag ontvangt u een e-mailbericht van WordPress met een persoonlijke gebruikersnaam en een voorgesteld wachtwoord dat indien gewenst gemakkelijk aangepast kan worden. Zodra dat is gebeurd kunt u inloggen op de website en krijgt u toegang tot de actueel aan de collectie van Prelude toegevoegde aanraders. Zoals eerder aangekondigd worden de full price cd’s aangeboden voor de nieuwe prijs van € 20,00. Die informatie op de website moet nog worden aangepast. Indien u uw bestelling plaatst via het e-mailadres bestelling@preludeklassiekemuziek.nl ontvangt u een bevestiging met de nieuw geldende prijzen.

U kunt zich wellicht voorstellen dat het sluiten van de winkel in combinatie met de veranderde website, het leegruimen en verhuizen van de winkelvoorraad en het doen van allerlei administratieve werkzaamheden voor mij het nodige aan tijd heeft gevraagd en in de komende periode nog zal vragen. Daarom volsta ik in deze nieuwsbrief met een doorverwijzing naar de website. Daar krijgt u helder in beeld en geluid voorgeschoteld al het moois dat in de afgelopen maand aan de collectie van Prelude is toegevoegd. Om u alvast een beetje lekker te maken in dit bericht een vijftal plaatjes van cd’s die eigenlijk te mooi voor woorden zijn…

Met muzikale groet,

Kees Koudstaal