Nieuwsbrief december 2019

Bij al het commerciële geweld rond afgelopen Black Friday heeft u Prelude gemist. Excuses daarvoor, maar dit festijn ging geheel aan mij voorbij. Hopelijk kan ik het met deze nieuwsbrief een beetje goedmaken… 

De laatste nieuwsbrief van dit jaar is overigens kort van stof. Het aanbod aanraders is in de voorbije maand aangevuld met 25 fraaie cd’s. Als lid van het Genootschap Prelude Connaisseurs kunt u daar als altijd uitgebreid mee kennismaken. Op drie uitgaves, waarvan er één eerst in de loop van januari volgend jaar op voorraad komt, is een Spotlight geplaatst. Het loont de moeite in elk geval deze gouden drie nader te bekijken.


Op zaterdagavond 14 december is in de Baarnse Paaskerk het Belgische ensemble Les Abbagliata te gast. Het programma brengt vocale en instrumentale muziek uit het Parijs van de Franse vorsten Lodewijk XIV & XV.


Begin november was de Italiaanse cellist Gaetano Nasillo te gast op het Baarnse concertpodium. Samen met Sara Bennici, cello, en Anna Fontana, klavecimbel, bracht hij een avond vol Venetiaanse cellosonates. Het concertverslag biedt het nodige aan concertregistraties.


Rest mij nog u alvast voor later deze maand een mooi Kerstfeest toe te wensen!

Kees Koudstaal,
eigenaar Prelude


Hulp nodig bij het inloggen? Raadpleeg de handleiding!