Nieuwsbrief mei 2018

Op 21 april jl. sloot het Franse ensemble Les Basses Réunies van en met de cellist Bruno Cocset met een memorabel optreden een opnieuw bijzonder concertseizoen af in de Baarnse Paaskerk. Ook voor het seizoen 2018-2019 staat een serie van niveau op stapel. U leest erover op de pagina Concerten in de Baarnse Paaskerk.In de afgelopen maand zijn 31 cd’s toegevoegd aan de webwinkel van Prelude. U treft ze aan in de Etalage van Prelude. Connaisseurs kunnen er inclusief ruime geluidsvoorbeelden uitgebreid kennis mee maken. Speciaal voor hen is ook een pagina met aanbiedingen beschikbaar.


Uw speciale aandacht wordt gevraagd voor de nieuwe Gids-cd van Prelude met muziek van de Spaanse barokcomponist Juan Manuel de la Puente. Een fraaie cd die het waard is opgenomen te worden in uw cd-verzameling!

Puente: Music at the Cathedral of Jaén

Bekijk deze cd


Privacyverklaring Prelude

Prelude verzamelt via haar website geen privacygevoelige informatie. Bij per e-mail geplaatste bestellingen en/of uw aanmelding als Prelude Connaisseur geeft u uitsluitend uw naam en adresgegevens prijs. Die gegevens, inclusief e-mailadressen en telefoonnummers, worden louter gebruikt om door u geplaatste bestellingen en/of uw registratie als Connaisseur te kunnen verzorgen en u de maandelijkse nieuwsbrief toe te sturen. Onder geen beding worden uw gegevens verstrekt aan derde partijen. Bij het verwerken van uw gegevens en de beveiligde opslag daarvan neemt Prelude de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht.

Samengevat kan worden gesteld dat Prelude hecht aan uw privacy-grondrecht en dientengevolge handelt overeenkomstig de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) daaromtrent stelt. Indien u vragen heeft over het privacybeleid van Prelude aarzelt u dan niet die te stellen.


Welkom

Rest mij nog u een mooie maand mei toe te wensen. En voor het geval u de Luisterkamer van Prelude wilt bezoeken, weet dat u daar ouderwets van harte welkom bent!


Met muzikale groet,

Kees Koudstaal

Hulp nodig bij het inloggen? Raadpleeg de handleiding!