Nieuwsbrief zomer 2017

Beste muziekliefhebbers,

Dit is de nieuwsbrief van Prelude voor de maanden juli en augustus. Zoals gebruikelijk wijs ik u graag op de speciaal voor de Prelude Connaisseurs bedoelde pagina’s. Daar kan kennisgemaakt worden met de kwalitatief hoogwaardige klassieke cd’s die in de afgelopen weken zijn toegevoegd aan de collectie van Prelude.

Stolen Roses

In deze nieuwsbrief breng ik graag één cd extra onder uw aandacht. In oktober 2016 concerteerde op uitnodiging van Prelude in de Baarnse Paaskerk de Catalaanse luitist Xavier Díaz-Latorre. Hij bewees daar zijn meesterschap met het programma ‘Stolen Roses’ met composities van Heinrich Ignaz von Biber, Georg Philipp Telemann, Johann Sebastian Bach en Johann Paul von Westhoff. Die muziek is nu vastgelegd op een uitstekend verzorgde uitgave van het cd-label Passacaille. Voor liefhebbers van het luitrepertoire een absolute aanrader. Zij die het Baarnse optreden van de luitist bijwoonden behoeven geen verdere aansporing…

Xavier Díaz-Latorre – Stolen Roses

Bekijk deze cd

Welkom

In de afgelopen maand heb ik een aantal connaisseurs mogen begroeten in de luisterkamer van Prelude. Er was steeds sprake van een wederzijds genoegen! Ook zin om onder het genot van een kopje koffie of thee kennis te maken met de nieuwste aanraders? Een afspraak is wat mij betreft snel gemaakt. U bent in elk geval van harte welkom!

Reacties

De nieuwe website van Prelude is nu drie maanden in de lucht. Dat leverde veel positieve reacties op. Een aantal daarvan wil ik u niet onthouden:

“Ik heb vandaag pas echt goed op je website rondgesnuffeld en hij is prachtig. Navigeren gaat makkelijk!”
“De nieuwe besloten website voor Connaisseurs vind ik geweldig, een mooi en handig overzicht en met makkelijk af te spelen fragmenten. Mijn complimenten!”
“Het inloggen lukt prima! Dank, dank. Wat een goeie website heb je toch!”
“The new website is fantastic, there has obviously been a lot of work put into it.”
“Met veel plezier raadpleeg ik de vernieuwde website van Prelude. Als connaisseur heb ik toegang tot veel informatie en dat bevalt mij heel goed.”

Vanzelfsprekend accepteer ik de complimenten met genoegen. Het maakt mijn dank richting ontwerpers van de website er alleen maar groter op!

Vakantie

Op 11 juli vertrek ik voor een ruime maand naar ‘mijn’ vakantie-eiland Hvar. Eventuele bestellingen tracht ik nog voor die datum te verwerken. Voor het geval dat niet lukt zal er sprake zijn van verzending na terugkomst in Nederland. Het ga u allen goed deze zomer en verliest u Prelude niet uit het oog en/of oor!

Hartelijks,

Kees Koudstaal