Genootschap Prelude Connaisseurs

Beste muziekliefhebber,

1 april aanstaande, géén grap, sluit de winkel van Prelude. De website www.preludeklassiekemuziek.nl blijft intact. Echter, na 1 april is die alleen nog toegankelijk voor liefhebbers die beschikken over een code. Hoe deze code te bekomen? Met plezier leg ik u de spelregels uit:

  • U kunt zich aanmelden als lid van het genootschap Prelude Connaisseurs door het sturen van een e-mail. Per jaar bedraagt de ‘contributie’ dertig euro. Echter, dit bedrag wordt jaarlijks verrekend door het drie keer toepassen van een korting van tien euro bij een geplaatste bestelling.
  • Ingaande 1 april 2017 krijgen Prelude Connaisseurs door gebruik te maken van een inlogcode exclusief toegang tot de cd-informatie op website van Prelude. Zo kunnen zij op de vertrouwde wijze kennis blijven maken met de actuele aanraders van Prelude.
  • Maandelijks ontvangen Prelude Connaisseurs een nieuwsbrief met daarin opgenomen een overzicht van door Prelude aanbevolen kwalitatief hoogwaardige klassieke cd’s en andere relevante informatie.
  • Bestellingen kunnen steeds vóór de tiende van de betreffende maand per e-mail worden geplaatst. Bestelde cd’s worden in de loop van de tweede helft van de maand geleverd. In de meeste gevallen zal de prijs per cd twintig euro bedragen. Voor het versturen van de cd’s worden portokosten in rekening gebracht.
  • Via het telefoonnummer 06-46633954 en/of e-mail ben ik als vraagbaak beschikbaar voor Prelude Connaisseurs.

Bij dit alles is het goed te weten dat de voorkeuren van Prelude ook steeds aan bod komen in het door mij samengestelde en gepresenteerde radioprogramma Sound the Trumpet, Strike the Viol! dat 24/7 oproepbaar is via de Concertzender.

Met muzikale groet,

Kees Koudstaal,
eigenaar Prelude