Prelude-Luisteravond met Bart van Oort

Woensdagavond 21 oktober 2015, aanvang 20.00 uur, blaast Prelude een oud fenomeen nieuw leven in: de Prelude-Luisteravond. Het recept is even aantrekkelijk als simpel. Een uitgenodigd musicus spreekt over een centraal gesteld onderwerp en illustreert zijn/haar verhaal aan de hand van live gespeelde muziekvoorbeelden en/of fragmenten via de compact disc.
De 21-ste oktober is het fortepianist Bart van Oort die een avond presenteert in het teken van de fortepiano. Aan de hand van live-gespeelde voorbeelden en cd-fragmenten neemt hij u mee naar de tweede helft van de achttiende eeuw. Het was een periode waarin de fortepiano een steeds belangrijker rol ging spelen in de wereld van de muziek. Bart van Oort maakt gebruik van een van zijn fortepiano’s, de cd’s zullen ten gehore worden gebracht via een door de Soester audio-speciaalzaak Uw Hifi Choice geplaatste geluidsinstallatie.
De avond vindt plaats in de Pop-Up winkel, Laanstraat 24 te Baarn en is vrij toegankelijk. Het is wel zaak dat u tijdig via Prelude een of meerdere toegangsbewijzen reserveert. U bent in elk geval van harte uitgenodigd!

parkeren_pOp de Baarnse Brink