Welkom bij Prelude!

Beste muziekliefhebber,

Fijn dat u de website van de in Baarn gevestigde internetwinkel van Prelude (opnieuw) heeft gevonden. De website bevat een keur aan kwalitatief hoogwaardige klassieke cd’s. Bovendien treft u er informatie aan over de spraakmakende concerten die onder auspiciën van Prelude worden georganiseerd in de Baarnse Paaskerk.
In de Etalage van Prelude vindt u een uitgelezen keur aan recent in de collectie van Prelude opgenomen cd’s. Aan de collectie zijn kortgeleden onder meer cd’s toegevoegd van het Huelgas Ensemble, dat met zijn cd ‘The Ear of the Huguenots’ als vaker verrassend uit de hoek komt, en het Capricornus Ensemble Stuttgart met een bloemlezing uit het oeuvre van Samuel Capricornus (1628-1665). Ook fraai zijn de cd’s van de Italiaanse Giulia Nuti die Franse klavecimbelwerken vertolkt uit het Manuscript Bauyn en de Engelse sopraan Sophie Bevan die samen met The Mozartists concertaria’s vertolkt van Haydn, Mozart en Beethoven. Al met al biedt de proloog van het nieuwe muziekseizoen veel fraais!

Uitgebreide informatie over alle door Prelude aangeboden cd’s (inclusief ruime muziekvoorbeelden!) is uitsluitend beschikbaar voor leden van het Genootschap Prelude Connaisseurs. Ik nodig u van harte uit toe te treden tot deze club van liefhebbers!

Met muzikale groet,

Kees Koudstaal,
eigenaar Prelude